Semi-ondergrondse containers

Naast rolcontainers en containers voor eenmalige lediging kunt u door onze samenwerking met Van Happen Containers tevens voordelig een semi-ondergrondse container (de Semi-Con) laten plaatsen en ledigen.

 

Semiondergrondsecontainer

Plaatsbesparend

Tweederde van de Semi-Con wordt ín de grond geplaatst. U heeft dus op hetzelfde grondoppervlak een grotere container staan.

 

Hygiënisch

Doordat de container voor een groot deel in de koele grond zit, is de overlast aan geurtjes en ongedierte minimaal. Zelfs bij hoge zomerse temperaturen.

 

Kostenbesparend

Het afval wordt samengeperst door zijn eigen gewicht, waardoor de container minder vaak geledigd hoeft te worden. Hierdoor bespaart u op transportkosten. De totale kosten voor het huren en ledigen van een Semi-Con zijn vergelijkbaar met of veelal zelfs lager dan die van een rolcontainer.

 

Veilig

Worden rolcontainers wel eens gebruikt voor inbraak en brandstichting, met een in de grond verankerde Semi-Con is dit niet mogelijk. Verzekeringsmaatschappijen hebben hier derhalve de voorkeur voor.

 

Esthetisch

De doordachte vormgeving past in elke omgeving en mag gezien worden!

 

Door het uitgebreide aanbod is er voor elke afvalsoort en voor elke locatie een geschikte Semi-Con leverbaar. Voor meer informatie (onder meer een filmpje van de containerlediging) kunt u kijken op  www.ondergrondseafvalinzameling.nl