FPG Ledenvoordeel op propaangas

De collectieve inkoop van propaangas bij OK Gas biedt u direct voordeel van uw FPG-lidmaatschap. FPG Ledenvoordeel verzorgt de inkoop op grote schaal voor alle FPG-leden. Hierdoor heeft u uitstekende voorwaarden. Het resultaat? Een aanzienlijke besparing op de inkoop van uw propaangas.

Neem contact met mij op

Gemiddelde besparing van €550,- per jaar

Transparante voorwaarden

Gegarandeerde productbeschikbaarheid

Deskundig, betrouwbaar en 50 jaar ervaring

OK Gas

OK Gas is een leverancier met meer dan 50 jaar ervaring. OK Gas profileert zich als één van de meest betrouwbare en toonaangevende propaangasleveranciers van Nederland. OK Gas is een onderdeel van de Nefco Groep: de grootste onafhankelijke aanbieder van vloeibare petroleumgassen in Nederland. OK Gas staat voor deskundig advies en heeft een servicegerichte binnendienst. Bovendien heeft OK Gas als één van de weinige propaangasaanbieders een eigen technische dienst.

OKgas_Propaanmolecuul

Zorgeloze propaangaslevering

OK Gas heeft een landelijk dekkend netwerk (m.u.v. de Waddeneilanden) en levert propaangas via haar eigen transportafdeling. Nefco beschikt over een eigen opslagdepot in Tiel. Dankzij een capaciteit van meer dan 3 miljoen liter wordt u een hoge mate van productbeschikbaarheid gegarandeerd. Uniek is het automatische bevoorradingssysteem, dat OK Gas aan FPG-leden kan leveren. Door middel van een computersysteem wordt iedere dag gekeken op basis van alle weersfactoren ( temperatuur, wind, neerslag) wat het verbruik is geweest. Dus: tijdige bevoorrading zonder dat de klant zich daarover zorgen hoeft te maken. Voor klanten met een onvoorspelbaar verbruik, biedt OK Gas de mogelijkheid om een zender op de tank te plaatsen. Hiermee kan OK Gas “online” iedere dag de laatste tankstand aflezen.

Uw voordelen

  • Scherpe collectieve tarieven
  • 50 jaar ervaring
  • Deskundige buitendienst
  • Landelijk dekkend netwerk (m.u.v. de Waddeneilanden)
  • Eigen transportafdeling
  • Gegarandeerde productbeschikbaarheid
  • Servicegerichte binnendienst
  • Eigen technische dienst
  • Automatische bevoorrading mogelijk

Leden besparen gemiddeld:

 € 550,- per jaar

OKgas_logo

Ook uw propaangas collectief inkopen?

Vul het contactformulier in voor meer informatie. OK Gas neemt dan contact met u op voor een persoonlijke afspraak over de mogelijkheden en tarieven.

Neem contact met mij op