Voordeel op stroom & aardgas

Samen gaan we voor meer voordeel
Het is heel simpel; wie in zijn eentje een contract afsluit, krijgt de standaard tarieven. Wie meerdere contracten tegelijk afsluit, krijgt betere prijzen en voorwaarden door de kracht van het collectief. Samen krijgen we dus het beste energieaanbod. Nog steeds zien we dat FPG-leden te veel betalen voor energie. Uit ervaring blijkt dat u gemiddeld 311 euro per jaar kunt besparen op uw energierekening.

  • Collectief voordeel
  • Eerlijk advies
  • 100% duurzame stroom

Vrijblijvend offerte aanvragen

Vrijblijvend; u zit nergens aan vast
Overstap volledig voor u verzorgd

“Samen krijgen we het beste energieaanbod”

Over Profito energie

Profito energie is onderdeel van het Profito inkoopcollectief. Als professioneel inkoopcollectief bieden wij deelnemers van diverse brancheorganisaties financieel voordeel. Hoe werkt dit dan precies? Het is heel simpel; wie in zijn eentje een contract afsluit krijgt de standaard tarieven. Wie meerdere contracten tegelijk afsluit, krijgt betere prijzen en voorwaarden door de kracht van het collectief. En daar profiteert iedereen van.


Hoe houden we uw energieprijzen laag:

  • Kleine organisatie, klein kantoor en daardoor lage overhead kosten
  • Geen dure feel- good reclames
  • Gezamenlijk inkopen, zorgt voor betere voorwaarden en prijzen
  • Geen welkomstaanbiedingen/lokkertjes

U ontvangt gewoon stroom en aardgas tegen scherpe tarieven. Zonder poespas, en daar profiteert u van!

Offerte aanvragen

Om u te helpen bij uw energiezaken, zorgen we dat we goed bereikbaar zijn. Bovendien krijgt u altijd een eerlijk advies. Neem daarom gerust contact met ons op als u een vraag heeft.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Vrijblijvend; u zit nergens aan vast
Overstap volledig voor u verzorgd

Heeft u vragen over bovenstaande informatie, neem dan gerust vrijblijvend contact op. U kunt ons van maandag tot en met vrijdag bereiken op telefoonnummer 088-888 6791 of per e-mail: info@fpgledenvoordeel.nl