Overstappen op zonne-energie?

Want u wilt het beste voor uw omgeving en uw portemonnee

Daarom gaat u op onderzoek uit. Al snel belandt u in een informatiestroom over subsidieregelingen, belastingvoordelen, rendementsberekeningen en nog veel meer. Wij weten er alles van. Daarom deden wij het voorwerk voor onze leden. Zo hoeft u zich niet te ontwikkelen tot energie-expert om toch de beste keus te maken. U klopt bij ons aan voor het beste advies en bent zeker van de beste offerte voor uw situatie.

Bent u nog aan het oriënteren? Bespreek uw situatie met ons en wij geven u advies. Bent u al verder en weet u dat u zonnepanelen wilt? Vraag dan via ons een maatwerkofferte aan van Tenten Solar, de leverancier die wij als beste selecteerden voor FPG-leden.

Offerte aanvragen

Beste prijs/kwaliteit verhouding

Werkzaam door heel Nederland

Veel vakmanschap, kennis en ervaring

Zeer betrouwbare leverancier

Wij onderhandelen voor úw besparing

Hoe wij aan zo’n scherp tarief voor zonnepanelen komen? Simpel: dankzij een grote achterban. Wij onderhandelen namens alle leden en krijgen zo de beste prijs-kwaliteitsverhouding voor u.

Daarnaast maken allerlei financiële regelingen het overstappen op duurzame energie nóg aantrekkelijker. Zoals de mogelijkheden voor subsidie en investeringsaftrek bij uw investering. Wij onderzoeken voortdurend alle ins-en-outs van zonne-energie. Zo nemen wij een stevige positie in bij de onderhandelingen. Deze ervaring maakt ons de perfecte ondersteuning bij uw overstap naar zonne-energie.

Zonnepanelen_fpg

Wat leveren zonnepanelen mij op?

De terugverdientijd met zonnepanelen varieert per situatie. Naast fysieke zaken zoals de stand van het dak spelen ook een aantal financiële zaken een rol. Onderstaande factoren spelen een rol:

  • De investeringskosten van de zonnestroominstallatie;
  • De stijging van de stroomprijzen in de toekomst;
  • De mate waarin u van de fiscale regelingen gebruik kunt maken;
  • De belastingtarieven die voor u van toepassing zijn;
  • Uw rechtsvorm;
  • De mogelijkheid of u kunt salderen.

Kortom: de rentabiliteit is van veel factoren afhankelijk. Een ondernemer die niet teveel stroom gebruikt, een goede bedrijfswinst heeft en volledig kan salderen komt vaak gunstig uit. Voor grootverbruikers met een aansluiting van meer dan 3 x 80 Ampère kan investeren in zonnepanelen zeer interessant zijn als u een toewijzing heeft in het kader van de SDE+regeling.

Tenten Solar_logo

Offerte aanvragen zonnepanelen

Het bieden van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs vinden wij belangrijk. Door gezamenlijk zonnepanelen in te kopen realiseert u beiden.

Offerte aanvragen