Over FPG LEDENVOORDEEL

Het FPG heeft haar ledenvoordeelprogramma, waarmee leden korting kunnen krijgen op uiteenlopende producten en diensten, in een nieuw jasje gestoken. Na een aantal jaren ervaring met het ledenvoordeelprogramma is FPG nog steeds positief en ziet zij het programma als een meerwaarde  bij het lidmaatschap.

De overtuiging is echter ook dat hier voor zowel de partners als de leden meer uit te halen is! Om dat een impuls te geven zal de FPG zich bij de uitvoering laten ondersteunen door Profito.

Profito is gespecialiseerd en succesvol in het aanbieden van voordeelprogramma’s voor diverse leden organisaties. De FPG is ervan overtuigd dat Profito met hun grote ervaring het FPG Ledenvoordeelprogramma kan uitbouwen, met een aantrekkelijk en op maat gesneden aanbod voor de leden.

Bent u benieuwd naar het vernieuwde aanbod en deelnemende partijen, ga direct naar het overzicht op www.fpgledenvoordeel.nl


Privacy Voor de uitvoering  van het FPG Ledenvoordeelprogramma is het nodig dat Profito toegang krijgt tot de NAW-gegevens, het e-mailadres, het telefoonnummer en het lidmaatschapsnummer van FPG-leden. Deze gegevens zullen enkel en alleen gebruikt worden voor de activiteiten van ons ledenvoordeelprogramma en niet aan derden verstrekt worden. Voor het geval u niet kunt instemmen dat FPG uw gegevens aan Profito verstrekt dan vragen wij u graag dat kenbaar te maken via fpg@grondbezit.nl of 0318-578550.

 

Wie werken er aan de ledenvoordelen?