Het zorgcollectief voor u en uw medewerkers

Als FPG-lid mag u naast de vele voordelen op deze site óók gebruik maken van het Agro+Zorg collectief. Niet alleen u, maar ook uw medewerkers kunnen profiteren van de goede voorwaarden die FPG Ledenvoordeel heeft bedongen bij Zilveren Kruis en CZ.

Pakketten bekijken

Extra ledenvoordeel tot 17% korting

Laat uw medewerkers mee profiteren

Het kost u niets & snel geregeld

Compleet pakket verzekeringen

Geen gedoe voor u met Agro+Zorg

Wel aantrekkelijke kortingen voor u en uw medewerkers. Als ondernemer wilt u uw medewerkers graag interessante secundaire arbeidsvoorwaarden bieden. FPG heeft daarom het volgende geregeld voor u en uw medewerkers:

agropluszorg
  • Biedt uw personeel ook dezelfde goede voorwaarden.
    FPG heeft aan tafel gezeten met de grootste zorgverzekeraars van Nederland en heeft dezelfde goede voorwaarden bedongen voor zowel u als uw medewerkers. Dat vinden wij verantwoord werkgeverschap.
  • Geen administratieve rompslomp voor u.
    Rompslomp nemen we u graag uit handen. Uw werknemers kunnen zich zelf aanmelden bij Zilveren Kruis of CZ. Ook kunnen ze zelf registreren bij Agro+Zorg dat ze bij u werkzaam zijn. Wij houden ze dan zelf op de hoogte over wijzigingen in het aanbod via opgegeven gegevens.

zk-site-316

10% korting op de basis verzekering
17% korting op de aanvullende verzekering

Direct afsluiten

Bij Zilveren Kruis hebben we voor jou de hoogste korting in de wacht gesleept. Zo krijg je de maximale 10% collectiviteitskorting op de basisverzekering. Op de aanvullende verzekering ontvang je zelfs 17% korting!

collectiviteitscode: 207068096


Tel. 071-7510025 voor advies of afsluiten
ma t/m vrij 8:00 – 21:00 – za 10:00 – 14:00 uur

cz

7% korting op de basis verzekering
10% korting op de aanvullende verzekering

Direct afsluiten

Bij CZ  ontvang je 7% korting op de scherpe tarieven van de basisverzekering. Op de aanvullende verzekering en tandartsverzekering krijg je daarnaast nog 10% korting. Bij elkaar bespaar je snel meer dan € 100,- per jaar!

collectiviteitscode: 004857720


Tel. 0800 024 44 88 voor advies of afsluiten
ma t/m vrij: 8:30 – 17:30 uur – gratis nummer

FPG Ledenvoordeel treedt niet op als tussenpersoon en mag, zoals in de wet financieel toezicht is vastgelegd, geen advies geven over verzekeringsproducten. Laat u altijd adviseren door een erkend tussenpersoon.